Anus trimmen

Tips & tricks om je konthaar te verwijderen

Tips & tricks om je konthaar te verwijderen Gruttz

Dit is ‘m hoor; de blog waar iedereen op zit te wachten, maar niemand uit wil spreken. Hier zijn jouw tips & tricks om je konthaar te verwijderen! Gemakkelijk uitschrijven en met een stap voor stap hanleiding. Het kan een finke opgave zijn, maar met de juiste techniek en tools kan jij zeker veilig je konthaar scheren, zonder huidirritaties, wondjes en ingegroeide haren. Stoelriemen vast, onderbroek uit, hierrrrr komen ze:

Kies de juiste schaamhaar trimmer

Niet alle trimmers zijn gelijk aan elkaar en sommige trimmers zijn écht gemaakt voor het verzorgen van je ballen, billen en overige lichaamshaar. Dit zijn échte life savers. Deze hebben een extra beschermlaag en zijn echt ontwikkeld, puur voor het verzorgen van jouw haar ‘down under’! De perfecte oplossing hiervoor is de Lifeshaver v2 van Gruttz, jouw partner in crime. Hij maakt de belofte om jouw anus met fluwelen handschoentjes aan te pakken. Tips om je schaamhaar zelf te vinden vind je hierrrrrrr.

Onze producten - Gruttz - Lifeshaver v2 v3 - Neustrimmer - Hoe verwijder ik konthaar?

Bereid je goed voor

Oké, top! Je hebt de veiligste trimmer in ‘the game’, nu is het echt tijd om je te gaan voorbereiden op jouw trimsessie; pak een warme douche! Een warme douche zorgt ervoor dat je haar zachter is en het opent je poriën. Zorg ervoor dat je jezelf volledig afdroogt voordat je met de fluwelen grasmaaier over het dichtbegroeide gazon gaat.

Gebruik een spiegel

Het kan nogal moeilijk zijn om te zien waar je precies heen gaat. Behalve als je een Giraffe bent, dan kan je makkelijk mee kijken, maar hier gaan we voor ‘t gemak maar even niet vanuit. Een spiegel geeft je een goede view om te kijken waar je heen navigeert! Belangrijk en je hoeft ook geen Google Maps te gebruiken.

De techniek der technieken

Je hebt gedoucht, de Lifeshaver in je hand en de spiegel op een positie gezet dat je makkelijk mee kan kijken. Nu is het belangrijk dat je de volgende techniek goed volgt! De techniek der technieken, de crème de la crème van het konthaar verwijderen, de techniek zoals Cruijff die had, enfin, je snapt ons. De techniek:

  1. Gebruik korte en zachte bewegingen
  2. Trim met de haren mee (dus niet er tegenin!)
  3. Niet drukken op de huid met de trimmer (heel belangrijk)
  4. Ga nooit meermaals over dezelfde plek heen (behalve als het echt niet anders kan)

Het is erg belangrijk dat je deze techniek volgt, anders eindig je als het liedje van Marco B. - Vandaag is rood, en dat willen we niet. Deze techniek zorgt ervoor dat je de sessie eindigt zonder huidirritaties, snijwonden en ingegroeide haren (achteraf). Zoals al aangegeven; de techniek der technieken!

 

Nog wat extra konthaar-verwijderende tips:

  1. Is het je eerste keer? Probeer dan eerst een opzetstuk, dan zijn je billen inderdaad nog geen kale biljartballen nadat je klaar bent, maar je kan wel je ‘schwung’ vinden bij het trimmen van je anus en dat is belangrijk!
  2. Gebruik aftershave nadat je klaar bent. Zorg er wel voor dat dit een alcoholvrije aftershave is! Dit zorgt voor een fijnere ‘aftermath’ en kan verzachtend aanvoelen.
  3. Maak na elke trimsessie je Lifeshaver grondig schoon met warm water en gebruik zeep. De Lifeshaver is 100% waterdicht en kan je van top tot teen onder water dompelen om hem schoon te maken. Belangrijk, want op deze manier voorkom je ophoping van bacteriën en gaat je trimmer langer mee!

Het scheren van je konthaar is een klusje waarin je jezelf flink kan vergissen. het is daarom erg belangrijk dat je bovenstaande tips & tricks goed volgt. Nee, je hebt geen dubbele master’s degree en een PhD nodig om je konthaar te verwijderen, maar het is wel essentieel dat je weet wat je doet! Pak je rust, neem je tijd en gebruik de Lifeshaver als een fluweel grasmaaiertje die over het gazon gaat tijdens de eerste lenteochtend!

Volgende lezen

7 Tips om je ballen te verzorgen Gruttz
De kunst van het veilig, efficiënt en prachtige vagina scheren; jouw ultieme gids. Gruttz

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.