Ons verhaal

Start

In 2020 begonnen met het idee om scheren van je ballen en lichaam veiliger te maken. Wij merkte dat hier enorm veel vraag naar was en zijn op onderzoek uitgegaan met de eindvraag in ons achterhoofd; ''Hoe kunnen we het scheren van je ballen en lichaam makkelijker, efficiënter en minder tijd rovend maken?'' Allereerst hebben we dan een trimmer nodig die je onder de douche kan gebruiken, zodat je geen tijd kan verliezen. Daarnaast moet de gebruiker op z'n minst altijd uit kunnen gaan van de veiligheid, al gauw besefte wij ons dat dit tot op zekere hoogte niet 100% mogelijk was. Maar, dat gezegd hebbende, als we een extra laag toevoegen tussen het trimmen en de huid, kan dit wel resulteren in een zeer verlaagde kans. En zo ontstond: SafeGuard Technology. Ontworpen in Rotterdam, gemaakt in P.R.C. Inmiddels heeft zich dit ontwikkeld tot een serieus bedrijf en hebben wij de afgelopen jaren meer dan 25.000 Lifeshavers de wereld in mogen sturen in Nederland en België, met gepaste trots natuurlijk.

Allemaal met het oog op; Don't be silly, shave your willy!

Groei

Inmiddels worden we erkend bij verschillende websites aan staan we vaak in de top 10 bodygroomers die getest worden. Als je op de naam Gruttz zoekt in Google, komen we veelal terug in de top 10 van testwebsites. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Ons doel is om steeds meer mensen veilig te laten scheren, zonder huidirritaties en zonder wondjes. Samen met onze klanten willen we dan ook groeien binnen Europa!

Klant

Uiteindelijk zijn onze gebruikers de ''backbone'' van ons bedrijf. Wij zullen altijd alles doen om de klant tevreden te stellen. Hierom heb je 30 dagen bedenktijd en mocht de lifeshaver kapot gaan zullen wij binnen de garantie te allen tijden een vervangend toestel aanbieden.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: LA Brands B.V.
KVK
:8829576
Contactgegevens: klantenservice@gruttz.nl
Adres: Brede Hilledijk 252, Rotterdam (geen bezoek adres)