PERFECT CADEAU

EEN PERFECT CADEAU VOOR MANNEN, VROUWEN OF KOPPELS

Of het nu een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar is, de Gutts Trimmer is het perfecte cadeau om je waardering en attentheid te tonen. Het is een geschenk dat het zelfvertrouwen bevordert en een blijvende indruk achterlaat.

HOOGTEPUNTEN VAN DE GRUTTZ-FUNCTIE

7000 ROTATIES PER SECONDE

100 WATERDICHTE 800K LED-SPOTS

EXTREEM SNEL OPLADEN

EXTRAHYGIËNE

Vergeet die trimmer die niet alleen enorm veel huidirritaties achterlaat, maar ook nog eens niet speciaal ontworpen is voor de intieme delen. Onze bodygroomer is extreem hygiënisch. Zo wordt er een schoonmaakbezempje meegeleverd waardoor je na elke sessie ‘The Lifeshaver’ kan schoonmaken. Ook is de scheerkop vervangbaar. Zo heb je in theorie elke 3 maanden een nieuwe groomer!

WATERDICHT

luister, wij snappen echt wel dat je niet elke dag met een onpraktische trimmer je haar wilt scheren en dat je hier niet apart de tijd voor wilt nemen. Logisch. Maar je partner zou dit wel willen! Daarom hebben wij beide gecombineerd door de Lifeshaver 100% waterdichtte maken. Ja, echt waar.Je kan nu dus TIJDENS het douchen alle plekjes op orde brengen. Het scheelt jou tijd en je (bed)partner is errrugg blij.

SAFEGUARDTECHNOLOGY

Onze technologie is speciaal gecreëerd om zo veilig mogelijk te scheren. Dit hebben we gedaan door twee verschillende scheerkoppen aan het product vast te maken. Hierdoor heb je een ijzeren scheerkop en een plastic scheerkop.