ladyshaver

De kunst van het veilig, efficiënt en prachtige vagina scheren; jouw ultieme gids.

De kunst van het veilig, efficiënt en prachtige vagina scheren; jouw ultieme gids. Gruttz

Maak je klaar voor de belangrijkste vrouwelijke gids die er bestaat; de gids die gaat over het omarmen van jouw zelfverzorging en over het aangaan van je zelfvertrouwen – de kunst van het scheren van je vagina. Wij zijn hier om de geheimen met je te delen over het veilig en efficiënt scheren van je prachtige vagina, wat ook niet onbenoemd mag blijven, is dat wij nog extra handige tips hebben hoe je het scheren van je vagina kan bevorderen met een kleine personal assistant!

Hygiëne is prioriteit nummero uno, bereid je dus goed voor!

Jouw scheerroutine moet niet alleen zorgen voor een glad resultaat, maar moet je ook een boost in zelfvertrouwen geven. Dit kan alleen als het veilig, snel, efficiënt en zonder ingegroeide haren, huidirritaties of wondjes is geweest. Want, daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten. Hygiëne is daarin uiteraard van levensbelang. Een scheermesje die je al 30 keer gebruikt hebt, ulgh, de gedachte alleen al! Weg. Dat. Ding! Nee, hier heb je wat praktische tips voor jouw hygiëne routine voordat je scheren;

  1. Begin met een warm bad (alleen als je écht veel tijd hebt) of douche en zorg ervoor dat je huid verzacht, dit zorgt ervoor dat je makkelijker kan scheren.
  2. Gebruik een zachte, pH neutrale reiniger om je vagina en alles rondom je vagina grondig te reinigen.
  3. Gebruik een ladyshaver die alles heeft, trimmen en scheren. We leggen later uit waarom.

De-scheer-je-vagina-als-een-pro-techniek, komt-ieeee:

Belangrijk is natuurlijk om te weten dat iedereen zijn eigen techniek erop nahoudt en je moet doen wat goed voor jou voelt. Het is echter zo, dat er bepaalde technieken zijn die breed gedragen worden. Deze technieken zijn zo goed, dat er zelfs boeken over geschreven zijn. Ik hoor je denken; ‘Wat is die techniek dan?!’, geen zorgen. Ik ga je meenemen.

  1. Trim eerst lange haren weg met de ladyshaver, lange haren zijn vervelend en kunnen zorgen voor verstoppingen in je haren, dat wil je niet. Trim alle haren dus eerst weg tot 0,2mm met jouw ladyshaver.
  2. Nu beginnen we met het scheren. Scheer allereerst altijd met de haarrichting mee, zo voorkom je huidirritaties en ingegroeide haren!
  3. Houd de huid strak rondom je vagina, zo minimaliseer je de kans op haperingen en snijwonden, ouch!
  4. Spoel regelmatig de ladyshaver af, zodat de opgehoopte haren verdwijnen.

Geniet van de schoonheid van jouw nieuw geboren huid.

Jouw vagina is compleet geschoren, veilig, efficiënt, vooral soepeltjes. Geen gemekker met scheermesjes, geen bebloede situaties of haren die gaan ingroeien. Nu is het belangrijk om jouw huid rondom je vagina ook nog te verzorgen. Exfolieer je huid regelmatig om dode huidcellen te verwijderen. Hydrateer je huid direct na het exfoliëren, zodat je huid niet droog wordt en vermijd strakke kleding direct na het scheren.

Na het scheren van jouw vagina met al onze tips, staat er niets meer in de weg om die enorme boost in zelfvertrouwen te ervaren. Jij bent nu queen of the jungle. Het scheren van je vagina is een lastig klusje, maar als je hem eenmaal onder de knie hebt dan groeit je zelfvertrouwen met de dag! Je hoeft niet gestudeerd te hebben om het haar rondom je vagina te scheren en je huid rondom je vagina te verzorgen, maar het is wel belangrijk dat je weet hoe je alles moet doen. Pak je rust, neem de tijd en gebruik een ladyshaver als een grasmaaiertje die over het gazon gaat in de eerste lenteochtend.

Volgende lezen

Tips & tricks om je konthaar te verwijderen Gruttz
Hoe Voorkom ik Ingegroeide Haren? Gruttz

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.