Ballen trimmen

De 10 manieren om een bodygroomer voor mannen te gebruiken

De 10 manieren om een bodygroomer voor mannen te gebruiken Gruttz

Bodygroomer is eigenlijk verzamelwoord voor trimmers waarmee je jouw ballen, lichaamshaar en eigenlijk alle intieme zones kan trimmen. Een bodygroomer is in werkelijkheid heel erg veelzijdig en kan voor van alles gebruikt worden. Het niet scheren / trimmen van je (lichaams)haar is in de 21e eeuw eigenlijk ondenkbaar en daarom hebben wij de 10 manieren opgeschreven hoe jij jouw bodygroomer kan gebruiken.

Als je een bodygroomer voor mannen nog nooit gebruikt hebt en je bent nieuw in het trimmen van jouw (lichaams)haar, dan ben je aan het juiste adres! De enorme groei in mannen die het haar wat ze hebben willen trimmen, dan wel scheren, is natuurlijk niet verrassend gezien de voordelen in persoonlijke verzorging, maar ook de mogelijkheden door een bodygroomer die het trimmen zeer gemakkelijk maakt en veilig maakt!

Producten Gruttz - Lifeshaver - Neustrimmer - Bodygroomer - 10 manieren om een bodygroomer voor mannen te gebruiken - Hoe gebruik ik een ballentrimmer?

Of je nou je spieren wilt showen waar je enorm hard voor gewerkt hebt, of dat je je ballen wilt trimmen om indruk te maken op je partner, weet dat de taboo op mannen die zich scheren allang verleden tijd is. En gelukkig maar; want je ballen trimmen is het beste wat je voor je partner kan doen.

Hier heb je onze zorgvuldig opgestelde top 10 manieren om een bodygroomer te gebruiken:

Gezichtshaar

Je kunt perfect je gezichtshaar weghalen met een bodygroomer. Of je nou gaat voor een fresh & clean gezicht of dat je jouw baard bij wilt houden, beide kunnen makkelijk gedaan worden met een bodygroomer. De (lichaams)trimmer van Gruttz komt met verschillende opzetstukken, dus je kunt kiezen voor welke lengte je wilt gaan. Easy-peasy, toch? Voor handige tips over hoe je het beste je baard kan trimmen, verwijzen we je naar het volgende; klik hierrrrr.

 Wenkbrauwhaar

Let hier op, want mocht je uitschieten, kan dit serieuze gevolgen hebben voor je wenkbrauwen. Mocht je namelijk flink uitschieten, bestaat de kans dat een deel zomaar heel moeilijk terug groeit en dit is het laatste wat je wilt! Voorzichtigheid is het allerbelangrijkste bij het trimmen van je wenkbrauw. Onze baardtrimmer heeft een opzetstukje die speciaal ontworpen is om je wenkbrauwen met de beste precisie te trimmen. Maak hier dan ook gebruik van!

Oor- en Neushaar

We hebben het opzetstukje zo ontworpen dat jij jouw oor- en neushaar kan trimmen zonder huidirritaties of wondjes. Want het zelf knippen, dan wel scheren/trimmen gaat vaker mis dan goed… als je een schaar gebruikt het bijwerken van je oor- en neushaar hebben we 2 woorden, 9 letters; duurt lang.

We gaan er maar even vanuit dat je geen oorlogsgebied in je neusgaten prefereert en al helemaal geen bebloede neus, daarom is het gebruik van een opzetstuk bij een trimmer zoals deze een godsgeschenk. Ook al zeggen we het zelf.

Hoofdhaar

Een teruglopende haarlijn? Dat betekent vaak dat de realiteit je aan het inhalen is en we allemaal sneller ouder worden dan we zouden willen. Zoals Cruijff altijd riep: ‘Elk nadeel heb z’n voordeel’, tegenwoordig is een getrimd hoofd meer een seks-symbool dan een sixpack.

Niet geheel onbelangrijk, de Lifeshaver komt met opzetstukjes waarbij je dus jouw lengte kan kiezen. Zo kan je er zelf voor zorgen welke lengte je jouw hoofdhaar trimt. Je kan ook gewoon echt alles trimmen en dan je dus gewoon een wandelend seks-symbool, easy toch?

Borsthaar

Mannen, het is echt tijd dat je je borsthaar weghaalt. Naast dat je partner hier vaak gelukkiger van wordt, dan niet, zorgt dit er ook nog voor dat je borstspieren meer naar voren komen.

 Sommige kerels gaan voor de wax-aanpak, ouch…. Dan kan je toch veel beter investeren in een goede trimmer die ervoor zorgt dat jouw borsthaar kan trimmer als een grasmaaier over het gazon op de eerste lenteochtend.  Iedereen verdient een veilige trimbeurt die je géén huidirritaties, ingegroeide haren of wondjes oplevert. De Lifeshaver helpt je hierbij en jij hebt geen pijnlijke wax-ervaring.

 Rughaar

Iets lastiger te bereiken, maar vaak zeer gewaardeerd door je partner. Onderzoek wijst uit dat 82% van de partners liever een geschoren partner heeft, ook je rug dus. Hier raden we dan ook aan om een ‘buddy’ in te schakelen om je rug te scheren. Bonding experience!

Armhaar

Deze komt niet vaak voor, maar je zou je vergissen in hoe veel mannen alsnog het armhaar wegscheren. Dit kan meerdere redenen hebben; professioneel sporter, tattoos of omdat je armhaar lelijk vindt. Gelukkig is de Lifeshaver waterdicht en kan je dus jouw armhaar trimmen als je onder de douche staat. Verlies je ook geen tijd, win-win.

Schaamhaar / Balhaar

De ‘one’ waarvan je wist dat ‘ie ging komen, maar nog even uitbleef. Ja, mannen, echt waar. Het scheren van je schaamhaar en het trimmen van je ballen is meer de regel dan de uitzondering en wij weten als de beste wat voor uitdaging dit kan zijn.

De Lifeshaver is letterlijk voortgekomen uit onze pijnlijke ervaringen met het scheren van onze ballen met een scheermes. Gelukkig hoeft dit nu niet meer, want de Lifeshaver zorgt voor een veilige trimbeurt. Meegeleverd in de doos zit een boekje, die stap voor stap laat zien hoe jij jouw ballen kan trimmen zonder wondjes, huidirritaties en ingegroeide haren.

 

  1. Bilhaar / Konthaar

Of je nu een beetje haar op je billen hebt of een harig tapijt, met trimmen kun je het haar op je billen gemakkelijk uitdunnen. Kies een opzetstukje die past bij jouw lengte en gebruik het op een natte of droge huid voor een glad scheerresultaat zonder pijnlijke stoppels de volgende dag. De Lifeshaver does it all.

Beenhaar

Of je nou een topsporter bent of omdat tattoos echt je ding zijn, het scheren van de benen zie je steeds vaker terugkomen. Het is daarom ook gewoon oké om je benen te scheren. Met de opzetstukjes kun je ook je beenhaar trimmen tot de lengte die jij mooi vindt, go for it!

 

Een man die voor zichzelf zorgt is automatisch veel aantrekkelijker. Dit geeft namelijk allereerst jezelf een enorm vertrouwen, maar daarnaast zien andere om jou heen het ook als je goed voor jezelf zorgt. Zorg je goed voor jezelf, geeft dit vaak ook aan dat je goed voor andere kunt zorgen en dat je je shit op orde hebt, dit is aantrekkingskracht in het kwadraat!

Iedereen verdient een veilige trimbeurt en iedereen verdient het om goed om te gaan met zijn persoonlijke verzorging, wij hebben dit gewoon makkelijker voor je gemaakt. Dus, welkom bij de club!

Volgende lezen

8 redenen om je schaamhaar (ballen) te scheren Gruttz
7 Tips om je ballen te verzorgen Gruttz

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.