Ballentrimmer

Hoe Voorkom ik Ingegroeide Haren?

Hoe Voorkom ik Ingegroeide Haren? Gruttz

Vandaag pakken we een onderwerp wat vele van ons ervaren; ingegroeide haren. Het uitknijpen van ingegroeide haren kan dan (voor sommige) weleens erg ‘satisfying’ zijn, maar het is beter voor je huid om deze ingegroeide haren en vervelia’s te voorkomen. In deze blog gaan we je meenemen hoe je deze ingegroeide haren voorkomt. Maak je klaar voor de meest effectieve tips en een geheim wapen in de strijd tegen ingroeide haartjes. Op naar een gladde huid! Ga je mee?

Laten we beginnen met wat ingegroeide haren zijn en hoe ze ontstaan. Om het op te kunnen lossen moeten we de oorsprong goed bij z’n lurven pakken! Ingegroeide kunnen een aantal manieren ontstaan, maar de meest voorkomende zijn:

1. Haarzakjes die verstopt raken door overtollige olie, vuil of andere deeltjes

2. Dode huidcellen kunnen zich ophopen en zo de weg naar buiten voor de haarzakjes blokkeren


3. Strakke kleding, zoals broeken of ondergoed kan wrijving veroorzaken waardoor de haartjes naar binnen groeien


4. VERKEERDE scheerproducten. De meest voorkomende is toch écht het gebruiken van verkeerde scheerproducten, denk hierbij aan; (botte)scheermesjes, goedkope bodygroomers of goedkope ladyshavers. Het is belangrijk dat het elektronische scheerapparaat wat je koopt gemaakt is voor het verwijderen van het haar. Ladyshavers voor vrouwen en Bodygroomers voor mannen zijn hier PERFECT voor.


Juiste scheertechnieken;
Veilige scheerapparaten zijn hierin dus key om ingegroeide en de bijkomende huidirritatie te voorkomen. Heb je het juiste scheerapparaat in je hand? Top. Dan is het belangrijk dat je áltijd met je huid mee scheert en NIET tegen de haarrichting in. Dit zorgt juist voor extreem veel huidirritatie en dat resulteert direct in ingegroeide haren. Ouch!

Exfolieer je huid
Dit is ook écht een nieuwe bondgenoot van je. Exfoliatie zorgt ervoor dat je alle dode huidcellen weghaalt. Dus naast dat je met de juiste scheerapparaten scheert, in de juist haarrichting scheert, doe je na het scheren altijd je huid exfoliëren. Weg met die dode huidcellen!f

Leef als een gezonde koning(in)
Je leefstijl maakt ook deel uit van ingegroeide haren. Eigenlijk is heel je leven een spiegel. Alles wat je doet is zichtbaar. Leef je ongezond? Dan ga je dit terug zien in je gezondheid; dus ook ingegroeide haren. Eet gezond, beweeg, spendeer tijd met vrienden & familie en zeg vaarwel tegen ingegroeide haren!

Je hebt jezelf nu bewapend met de kennis en tips om ingegroeide haren te verbannen en een huid te krijgen zonder ingegroeide haren. Voorkomen is beter dan genezen; deze ladyshaver voor vrouwen en deze bodygroomer voor mannen kunnen jouw vertrouwde bondgenoot zijn op deze reis. Omarm exfoliatie, beheers de juiste scheertechnieken en pas gezonde levensstijlgewoonten toe. Leef!

Volgende lezen

De kunst van het veilig, efficiënt en prachtige vagina scheren; jouw ultieme gids. Gruttz
Waarom het scheren van intieme delen voor mannen goed is

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.