Ballen trimmen

8 redenen om je schaamhaar (ballen) te scheren

8 redenen om je schaamhaar (ballen) te scheren Gruttz

Wist je dat de oude Egyptenaren hun schaamhaar al weg haalde? Ja, echt waar. Dat de Egyptenaren toen al ver voor hun tijd liepen was bij ons al bekend. De oude Egyptenaren haalde hun schaamhaar weg met puimsteen en pincetjes. Later hebben ze ook een versie met suiker gebruikt. Ze deden hun lichaamshaar afwerpen met hete suiker en citroensoep. Sterker nog; wist je dat archeologen koperen scheermessen heeft ontdekt en die dateren uit het oude Mesopotamië van Egypte. Als die oude Egyptenaren zoveel moeite deden om (onveilig) hun lichaamshaar te trimmen, dan moeten wij hen toch minstens eren en dit dagelijks veilig doen? Daarom hebben wij 8 redenen opgesteld om jouw schaamhaar en ballen te scheren.

Gruttz - Onze Producten - Lifeshaver  - Ballentrimmer - Ballen Trimmen - Hoe trim ik mijn ballen - Ballen scheren

1. Hygiënestandaard 

Jazeker, je verhoogt je hygiëne standaard direct wanneer jij jouw lichaam en schaamhaar scheert. Daarnaast zal je 100% een zelfvertrouwen boost ervaren wanneer jij je onder de gordel scheert, want als je je goed voelt in je lichaam, voel je je over het algemeen gewoon stukken beter. Verhoog je hygiënestandaard = verhoog je zelfvertrouwen.

2. Het verbetert het aanzien down-under

Sommige mensen scheren zich beneden omdat ze zich daar comfortabel bij voelen, sommige doen dit omdat hun partner dit wil. Uiteindelijk is het van belang dat je doet waar jij je oké bij voelt. 

3. Het verbetert je sex-leven

De wetenschap leert ons dat het scheren van je schaamhaar en ballen hand in hand gaat met het verbeteren van je sex-leven. Meer hoeven we hier niet aan toe te voegen toch?

Libido verhogend, sex, zin in sex, sex boost

4. Trimmen verbetert je sex-appeal

Een boom die tussen bosjes staat, lijkt die groter of kleiner dan een boom die zonder bosjes staat? Precies. Zo werkt het dus ook met het scheren van je schaamhaar. Dit is de enige manier waarop het kappen van het bos ten goede komt. Als je begrijpt wat ik bedoel...😉

5. Het stimuleert je self-care

Het is algemeen bekend dat het verzorgen van jouw lichaam resulteert in meer geloof in jezelf en je dus hier ook meer energie van krijgt. Geschoren ballen zijn vaak veel comfortabeler en lichaamscomfort vergroot vaak jouw self-care. Sporten, mediteren, hygiëne; ze verhogen allemaal jouw self-care.

6. Verzorging verhoogt zelfrespect

Het trimmen van jouw lichaam zorgt voor meer hygiëne wat zeer goed gelinkt is met je sex-appeal, je self-care en dus ook je zelfrespect. Jezelf verzorgen geeft je gewoon een enorme boost, waarom zou je dit niet willen?

Zelfvertrouwen, zelfvertrouwen boost, boost in zelfvertrouwen

7. Hoger zelfvertrouwen

Ja, eigenlijk als je alle punten van hierboven pakt, komt alles terug naar het grotere geheel; meer zelfvertrouwen. Hetgeen wat hierboven staat, zorgt voor meer zelfvertrouwen, waardoor jij dus ook lekkerder in je vel zit. Easy, toch?

8. Trim omdat je het zelf wilt

Uiteindelijk komt het allemaal neer op of je het zelf wilt of niet. Er is niemand die jou gaat verplichten om te scheren, wel is het zo dat er veel redenen zijn om het wél te doen, maar uiteindelijk ben jij de baas over je eigen lichaam en bepaal jij helemaal zelf of je dat wil of niet. 

Hebben wij je nou van voldoende informatie kunnen voorzien en kan je niet wachten om het advies van de oude Egyptenaren op te volgen, maar dan veilig en super hygiënisch? Check dan even hier. Dit is de Lifeshaver V3 van Gruttz. Volledig ontworpen om veilig te trimmen, zonder huidirritaties of andere vervelende situaties. De beste schaamhaar trimmer!

Volgende lezen

De 10 manieren om een bodygroomer voor mannen te gebruiken Gruttz

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.