Ballen trimmen

6 Fabels Over Het Hebben Van Schaamhaar

6 Fabels Over Het Hebben Van Schaamhaar

Iedereen heeft schaamhaar, vaak begint deze tijdens de puberteit te groeien. Soms kan men vinden dat ze veel schaamhaar hebben. Ook dit is normaal, het is tegenwoordig ook erg makkelijk om veel schaamhaar weg te halen, veilig en zonder te veel problemen. Toch zijn er tegenwoordig erg veel fabels rondom schaamhaar. Wij hebben de 6 grootste op een rijtje voor je gezet.

1. ‘Het verwijderen van schaamhaar is onhygiënisch.’

Fabeltje nummero 1: onzin! Hoe hygiënisch jij bent ligt voornamelijk aan jouw persoonlijke verzorging. Er zijn een hoop dingen die bijdragen aan een goede persoonlijke verzorging, het verwijderen van veel schaamhaar kan hier juíst aan bijdragen. 82% van de mensen die zich scheren ervaren daarnaast ook nog eens een boost in zelfvertrouwen nadat ze hun vele schaamhaar weggeschoren hebben.

2. ‘Schaamhaar beschermt je tegen SOA’s.’

Een groter fabeltje ga je vandaag niet vinden. Sterker nog; je schaamhaar is juist een bron van bacteriën, waardoor de kans op een SOA juist versterkt op het moment dat je een flinke bos haar hebt hangen. Maar, niet getreurd, dit kun je tegenwoordig makkelijk voorkomen door veilig je schaamhaar weg te halen (of te trimmen). Met de Lifeshaver v3 van Gruttz kun jij veilig veel schaamhaar weg halen, zonder problemen!

3. 'Schaamhaar verwijderen is altijd pijnlijk.’

Vroeger was dit misschien zo, maar dit is tegenwoordig een fluitje van een cent. Het weghalen van veel schaamhaar kan gemakkelijk met de Lifeshaver v3 van Gruttz. Deze bodygroomer is speciaal gemaakt voor mannen. Door verschillende technieken weet de deze bodygroomer mannen heel makkelijk over de plekken te glijden waar schaamhaar zit en hiermee kun je veilig en efficiënt jezelf verzorgen.

4. ‘Schaamhaar groeit dikker terug na het scheren.’

Dit veelvoorkomende misverstand is al heel vaak terug gekomen. Het is echter cómplete onzin. Uit vele onderzoeken is gebleken dat haart niet dikker terug kan groeien. Je kunt dus gemakkelijk al je schaamhaar te verwijderen en je hoeft niet bang te zijn voor dikke teugels die terug groeien.

5. ‘Het weghalen van schaamhaar veroorzaakt altijd ingegroeide haartjes.’

Als jij je schaamhaar altijd weghaalt met een scheermesje is de kans vrij groot dat je ingegroeide haartjes oploopt. Dit komt doordat een scheermesje met geweld de haarzakjes eruit trekt, hierdoor is de huid geïrriteerd, bij een een bodygroomer mannen zoals die van Gruttz, is het krijgen van ingegroeide haartjes uitgesloten. Dat is nog eens zorgeloos scheren! Hierom is hij ook verkozen tot beste schaamhaar trimmer voor mannen!

6. ‘Schaamhaar maakt seks minder lekker.’

De belangrijkste misschien wel, gelukkig is dit ook onzin. Uit onderzoek is gebleken dat het gevoel wat overblijft tijdens de sex doordat het schaamhaar weg is, veel intenser is dan met veel schaamhaar. Die kun je in je zak steken.

6 grote fabels die rondgaan over het hebben van veel schaamhaar. Bij deze ontkracht, zodat je altijd alles kan ontkrachten op het moment dat iemand over bovenstaande begint. Uiteindelijk is belangrijk dat je doet waar jij je het beste bij voelt. Belangrijk om vooral veilig het vele schaamhaar weg te halen. Dat kan tegenwoordig gemakkelijk met de bodygroomer mannen van Gruttz: de Lifeshaver v3. Vandaar dat de slogan van Gruttz luidt; ‘Don’t be silly, shave your willy!’

Volgende lezen

Waarom het scheren van intieme delen voor mannen goed is

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.